Magazin Show TV'nin en büyük alacaklıları onlarmış

Show TV'nin en büyük alacaklıları onlarmış

Paylaş
Show TV'nin en büyük alacaklıları onlarmış

Gani Müjde, TMSF'nin el koyduğu Show TV'nin en büyük alacaklısı ve borçlusu olduğunu söyledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde BOYİT’in düzenlediği bir konferansa katılan ünlü yapımcı ve senarist Gani Müjde, sahneye çıkmadan önce aldığı üzücü habere rağmen izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Bodrum Yarımadası İletişim Topluluğu’nun Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlediği “Gülümsemesini Bilmeyen Dükkan Açmasın” başlıklı konferansta konuşan Gani Müjde, seyircileri kahkahaya boğdu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı konferansta hayatından örnekler anlatan Müjde, aldığı kötü haberi de seyircilerle paylaştı.

Sahneye çıkmadan 15 dakika önce aldığı haberle dengesinin bozulduğunu ifade eden Müjde, “Show TV’ye TMSF el koymuş. Show Tv’nin en büyük alacaklısı ve borçlusu Acun ve benim. Yani ne olacak bilmiyorum. Çünkü Show TV normal bir ödeme yapmıyordu. Faktorin firmalar üzerinden ödeme yapıyordu yapımcılara. Bizde o ödemelerin kefiliydik. Şimdi dolayısıyla hem alacağımız var çok fazla hem de kefalet senetlerinde imzamız var. Bunları nasıl halledeceğiz bilmiyorum” dedi.

Mağdur olduğunu belirten Gani Müjde’nin senaristliğini yaptığı ‘Pis Yedili’ ve ‘Salih Kuşu’ isimli iki dizisi de Show TV’de ekranlara geliyor.

Haberin Devamı