Magazin Sibel Can Aksüt ile barışıyor mu?

Sibel Can Aksüt ile barışıyor mu?

Paylaş
Sibel Can Aksüt ile barışıyor mu?

Antalya'da konser veren Sibel Can, gecenin sonunda hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Eski eşki Sulhi aksüt ile yeniden barışacakları konuşulan Can, iddialara son noktayı koydu

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da hayranları ile buluşan şarkıcı Sibel can, konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çocuklarının süre önce babaları Hakan Ural'ın evine taşınması ile zor günler geçiren güzel sanatçı, kızı Melisa'nın yeniden eve döndüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Oğlu ile aralarındaki tatsızlığın devam ettiğini belirten Can, " Melisa eve döndü, fakat Engin Can babasının yanında kalmayı tercih etti.Şu anda birlikteler. Sokakta değil bu yüzden içim huzurlu. Onlar benim çocuklarım, canımın yarısı, üç evladımı da birbirinden ayırmıyorum. Ben çocuklarımla büyüdüm, her zorluğu onlarla aştım, dilerim her şey zamanla düzelir" dedi.

Eski eşi Sulhi Aksüt ile yeniden barışacağı konuşulan ve bu barışmada oğlu Emir'in büyük bir rol oynadığı söylenen Sibel Can, "Şuan böyle bir düşüncem yok, mahkememiz devam ediyor. Böyle bir gelişme şuan gerçekten söz konusu değil" diyerek iddialara son noktayı koydu.