Sağlık Sıcaklar hemoroidi tetikliyor

Sıcaklar hemoroidi tetikliyor

Paylaş
Sıcaklar hemoroidi tetikliyor

ABD ve Kanada'da hemoroid hastaları bitkisel içerikli haplarla tedavi oluyor

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da; yaz aylarında, masa başında oturarak çalışanlar ile yapılan araştırmada, bu işlerde çalışanların, özellikle yaz aylarında bazı hastalıklara yakalanma riskinin, diğer iş guruplarına göre çok daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

Haberin Devamı

Hareketsizlikten kaynaklanan eklem ve kas problemleri bir tarafa, bu tür işlerde çalışanları bekleyen en can sıkıcı sorun sıcakların tetiklediği “hemoroid” oluyor.

Uzayıp giden diyetler, tuvalette geçen acı dolu zamanlar, kanayan basur memeleri ve düşen yaşam kalitesi hastaların hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

Çoğunlukla, sentetik ilaçların tedavilerde başarısız kalması ve önerilen ameliyat yöntemlerinin de çeşitli riskleri beraberinde getiriyor olması nedeni ile hastalar, çareyi bitkisel ve doğal çözümlerde arıyorlar.

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’ da hemoroide yakalananların “tedavide mutlaka birincil olarak kullanılmalı” dediği doğal destek ise “horse chesnut” yani halkımızın “at kestanesi” olarak bildiği bitkiden başka bir şey değil.

Özellikle hemoroide çok hızlı etki etmesi, acıyı, ağrıyı kesmesi ve basur memelerinde kalıcı olarak tedavi sağlamasıyla, at kestanesi içeren bitkisel ilaçlar, ABD’ li ve Kanada’lı hemoroid hastalarının tedavilerinde oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

AT KESTANESİNE (HORSE CHESTNUT) HEMOROİD SORUNUNA KARŞI ETKİLERİNİN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ.