Spor Şifresiz: Başakşehir Kayserispor canlı izle: Şampiyonluk yarışında kritik dönemeç

Şifresiz: Başakşehir Kayserispor canlı izle: Şampiyonluk yarışında kritik dönemeç

Paylaş
Şifresiz: Başakşehir Kayserispor canlı izle: Şampiyonluk yarışında kritik dönemeç

Başakşehir Kayserispor maçı için nefesler tutuldu! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu maçın skorunu bekliyor. Başakşehir Kayserispor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 30. haftasında 59 puanla üçüncü sırada yer alan Başakşehir kendi evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Başakşehir ne yapıp ne edip bu maçı kazanmak zorunda yoksa şampiyonluk yarışında büyük yara alacak. Öte yandan Kayserispor, güçlü rakibini yenerek Trabzonspor'un önünde yer almak istiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözü kulağı bu maçta olacak.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Kayserispor maçı bu akşam saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma beın Sport 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Başakşehir Kayserispor maçını aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

Muhtemel 11'ler...

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Da costa, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Emre, Arda, Visca, Elia, Adebayor

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Boldrin, Badji, Kana Bıyık, Şamil, Atila Turan, Deniz Türüç, William Amorim, Umut Bulut

Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’a mağlup olarak liderliği kaybetti. Medipol Başakşehir, haftaya 59 puanla lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde girdi. Üç maçlık yenilgi serisine geçen hafta Gençlerbirliği’ni mağlup ederek son veren Kayserispor ise 44 puanla 6. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Napoleoni yok

Medipol Başakşehir’de, bu maç öncesinde tek eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Kayserispor karşılaşmasında görev yapamayacak.

4 futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir’de, Kayserispor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor, Junior Caiçara, Mahmut Tekdemir ve Kerim Frei sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu dört oyuncu, yarınki mücadelede kart görmeleri halinde, 31. haftadaki Osmanlıspor karşılaşmasında oynayamayacak.




Haberin Devamı