Türkiye (Son Dakika) Sigara kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

Sigara kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Sigara kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

İzmir'in Kiraz ilçesinde, alçı dekorasyon işinde çalışan iki grup arasında çıkan bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kiraz’da alçı dekarasyon ustası 37 yaşındaki Sedat Öztaş ile kardeşi 30 yaşındaki Selçuk Öztaş, sigara alışverişi nedeniyle aynı işyerinde çalışan işçiler Uğur Candan, Emrah Yetiştiren ve kardeşi Emre Yetiştiren arasında dün saat 20.00 sıralarında Köprübaşı Mevkii’nde tartışma çıktı.

Tartışmayı çevredekiler ayırdı. İlk olaydan 6 saat sonra iki grup, Yeni Mahalle’de tekrar bir araya gelerek, kavga etti. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada karnından bıçaklanan Uğur Candan, olay yerinde öldü. Diğer 4 kişi de kavgada çeşitli yerlerine aldıkları bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar, Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Emre Yetiştiren ve ağabeyi Emrah Yetiştiren, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavilerinin ardından Sedat Öztaş ve kardeşi Selçuk Öztaş, adliyeye sevk edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmlanın sürdüğünü bildirdi.

Adnan ERİŞ/DHA

Haberin Devamı