Magazin Sığınma evine yerleşen eski Türkiye güzeli Banu Öztürk yaşadıklarını anlattı

Sığınma evine yerleşen eski Türkiye güzeli Banu Öztürk yaşadıklarını anlattı

Paylaş
Sığınma evine yerleşen eski Türkiye güzeli Banu Öztürk yaşadıklarını anlattı

Eski Türkiye Güzeli Banu Öztürk, iki yıl şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine boşanma davası açıp sığınma evine yerleşmişti. Yaşadıklarını Hande Ataizi'ne anlattı

Eski Türkiye güzeli Banu Öztürk, Hande Ataizi'nin sunduğu programa katıldı ve yaşadıklarını anlattı.

Hande Ataizi'nin, "Sığınma evinden önce bir nafaka verme durumu yok muydu bu karşıdakinin?" sorusu üzerine Banu Öztürk, "Yok verilmedi, sıfır, hiç" diyerek nafaka da almadığını söyledi.

'SENİ 5 KURUŞSUZ BIRAKACAĞIM'


Banu Öztürk eski kocasının giderken hakaretler ettiğini söyleyip "Seni 5 kuruşsuz bırakacağım, senin iş hayatını bitireceğim diyerek gitti' deyince Hande Ataizi birden sinirlendi.

"YAZIKLAR OLSUN"


Hande Ataizi, "Demek ki kanmayacaksınız zengin diye, yazıklar olsun parayla tehdit edip bir de çocuk yap, çok sinirleniyorum" diyerek tepki gösterdi.


Eski Türkiye güzeli Banu Öztürk, sığınma evinde yaşıyor


NE OLMUŞTU?


2009 Miss Globe Türkiye Kraliçesi, manken ve şarkıcı Banu Öztürk, 2014 yılında işadamı İsmail A. ile evlendi. 2015 yılında bir erkek çocuk dünyaya getiren Banu Öztürk, iki yıl şiddet gördüğü iddiasıyla sekiz ay önce boşanma davası açtı.



Banu Öztürk, eşinden 6 milyon TL maddi ve manevi tazminat ile 35 bin TL de nafaka talep etti. Ancak dava bir türlü sonuçlanmayınca, oğluyla birlikte maddi imkansızlık nedeniyle kadın sığınma evine yerleşti. 7 gündür kadın sığınma evinde kalan 2009 güzeli Banu Öztürk, Show Haber'e konuşmuştu: “Muhteşem bir hayatım vardı. Şu an içler acısı bir haldeyim. Maddi imkansızlık nedeniyle çocuğumla kadın sığınma evine yerleştim. Eşim en son ağzımdan kan gelene kadar beni dövdü. Bıçakla tehdit etti. ‘Seni öldürürüm buraya gömerim’ dedi. Ben de dayanamadım, boşanma davası açtım”

Haberin Devamı