Alışveriş - Moda Şık görünmek için stiliste ihtiyacı yok! Ünlülerin tarzını kopyalıyor
Paylaş
Şık görünmek için stiliste ihtiyacı yok! Ünlülerin tarzını kopyalıyor

Popüler mankenlere benzemek için çoğu insan stilinde ve yaşam tarzında değişikliğe gidiyor ve kendini baskılıyor. Oysa ki artık devir, kendini olduğun gibi kabul etme devri. Her insanın kendine özgü bir görünüşü ve özelliği vardır. Bu mottoyla ilerleyen ve sosyal medya fenomeni haline gelen Katie Sturino, stiliste ihtiyaç duymadan ve bedenini kabul ederek de ünlüler gibi şık ve havalı görünebileceğimizi kanıtladı.

Moda dünyası, uzun yıllardır bizi tarzın ve güzelliğin belli bir standardı olduğuna inandırdı. İnsanlar dergilerde gördükleri mankenler gibi görünebilmek için ağır diyetler yaptı ve estetik ameliyatlara girdi. Ünlü markaların çoğu her vücut tipine uyacak kıyafet değil de, belli bir vücut ölçüsüne göre kıyafetler dikiyormuş gibi hissettiriyordu. Artık devir değişti ve beden olumlaması ile herkesin kendini olduğu gibi kabul etmesinin zamanı geldi!

Haberin Devamı

Artık kimse belli bir güzellik standardını takip etmek zorunda değil. Çok sayıda influencer ve blog yazarı, kendi bedenlerini kabul ederek paylaşımlar yapıyor ve diğer insanların da görünüşlerini sevmeye teşvik ediyor. Katie Sturino da onlardan biri.