Antalya Silahlı kavga şüphelisi gözaltında

Silahlı kavga şüphelisi gözaltında

Paylaş
Silahlı kavga şüphelisi gözaltında

Silahlı kavga şüphelisi gözaltında

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, alacak- verecek anlaşmazlığından çıkan ve 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgada şüphelilerden Ş.O.K., polis tarafından yakalandı.

Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 638 Sokak'ta meydana geldi. Aralarında alacak- verecek anlaşmazlığı bulunan iki grup, sokakta karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların tabancayla birbirine ateş ettiği kavgada, sokaktan geçen Muhammet Hire sağ bacağından, kavgaya karışan Ömer T. ise sol omzundan vuruldu. Özkan K. ise aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı. Ömer T. olay yerinden kaçıp bir çocuk parkında saklanırken, Özkan K. ise aynı sokaktaki bir zincir marketin şubesine girerek korunmaya çalıştı. Bu sırada kavgaya karışan kişilerden bazıları, Özkan K.'nın kardeşine ait sokakta park halindeki 07 GEM 64 plakalı otomobilin camlarını ve aynalarını kırdı.

POLİS ÖNLEM ALDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Ekipler olayın gerçekleştiği 4 sokakta güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Muhammet Hire, Özkan K. ve Ömer T., ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Çevredeki bir aracın altında tabanca ele geçiren ekipler, geniş çaplı çalışma yaptı. Bir görgü tanığının kavgaya karışanlardan birinin elinde pompalı tüfekle markete girdiğini söylemesi üzerine ekipler markette de silah aradı. Yapılan aramada silah bulunamadı.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, 16 kişinin ifadesine başvurdu. Polis, olayı gerçekleştirdiği belirtilen Ş.O.K.'u tabancasıyla birlikte gözaltına aldı. İfade işlemi tamamlanan Ş.O.K., adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı