Dünya Şili'deki Atacama Çölü'nde bulunan 'uzaylı iskeleti' insan çıktı

Şili'deki Atacama Çölü'nde bulunan 'uzaylı iskeleti' insan çıktı

Paylaş
Şili'deki Atacama Çölü'nde bulunan 'uzaylı iskeleti' insan çıktı

Şili'deki Atacama Çölü'nde 2003'te bulunan 'Ata' adlı 15 santimlik mumyalanmış iskeletin uzun süredir bazı kesimlerce savunulduğu gibi bir uzaylıya değil, genetik mutasyonlara uğramış bir insan fetüsüne ait olduğu bilim insanlarının yaklaşık 5 yıllık araştırması sonucunda ortaya çıktı.

Bilim insanları uzun süredir 'dünya dışı bir canlıya' ait olduğu iddiaları ile gündeme gelen Şili'nin Atacama Çölü'nde bulunan mumyalanmış iskeletin sırrını çözdü.

Kaliforniya Üniversitesi, San Fransisco Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi'nden araştırmacıların 5 yıllık çalışması sonucunda 2003 yılında bulunan ve bulunduğu yere atıfla 'Ata' olarak adlandırılan iskeletin 'daha önce bilinmeyen ağır genetik mutasyonlara uğramış bir insan fetüsüne' ait olduğu açıklandı.


12 YERİNE 10 KABURGASI VAR, KEMİK YAPISI 6 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUNKİNE EŞ DEĞER


Kanada'nın eski savunma bakanı: 4 tür uzaylı Dünya'ya geldi, vurduk. ​15 santimetre boyundaki iskelet bir deri kese içinde, terk edilmiş bir kilisenin yakınında bulunmuştu. İskeletin 1970'li yıllarda öldüğünün belirlendiği belirtilmişti.

Uzaylıların varlığına inananlar ise uzun süredir Ata'nın dünya dışı varlığa ait bir iskelet olduğunu savunuyordu.



Bunlar arasında Ata hakkında 'Sirius' adlı bir belgesel de çeken araştırmacı Steven Greeer de vardı.

Uzun bir kafatasına ve eğimli göz çukurlarına sahip mumyalanmış iskelet normalde 12 olması gerekirken 10 adet kaburga kemiğine sahip. Ayrıca 15 santimetre boyunda olmasına karşın kemik yapısı 6 yaşındaki bir çocuğunkine eş değer.

Haberin Devamı