Silifke Silifke Belediyesi memurlarla sözleşme imzaladı

Silifke Belediyesi memurlarla sözleşme imzaladı

Paylaş
Silifke Belediyesi memurlarla sözleşme imzaladı

Silifke Belediyesi memurlarla sözleşme imzaladı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'de, Silifke Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.
Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası Mersin Şube Başkanı Mustafa Karaçor ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok tarafından imzalanan sözleşme törenine Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Figen Şahin, Belediye Temsilcisi Merak Yetkin ve İnsan Kaynakları Müdürü Ekrem Kır'da eşlik etti.
İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede görev yapan 83 memur ve sözleşmeli personeli yakından ilgilendiren sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladıklarını belirterek, sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Silifke’ye ve halka hizmet eden personelin her türlü takdiri hak ettiklerine inandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Altunok, "Bugün Belediyemizde görev yapan memur ve sözleşmeli personelimize 2022 ve 2023 yılı için ödenecek sosyal denge tazminatı ile ilgili olarak Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası ile bir sözleşme imzaladık. Belediyemizde çalışan memur ve sözleşmeli personelimizi yakından ilgilendiren bu artışı sendikamız ve memur temsilcilerimizle yaptığımız karşılıklı görüşmeler sonunda karara bağladık. Belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarım Silifke’mize ve halkımıza hizmetlerin adil, sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşmasına özen göstermektedirler. Bu konuda özveri gösteren tüm belediye çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sendika temsilcilerine de göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Altunok ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik eden Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası Şube Başkanı Mustafa Karaçor ise, "Emeğin en yüce değer olduğunu bir kez daha gösteren ve memur arkadaşlarımızın yanında olan Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a çok teşekkür ediyorum. İmzaladığımız bu sözleşmenin sendikamıza, belediyemize ve memur arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı