Mut Silifke Stadı yenileniyor

Silifke Stadı yenileniyor

Paylaş
Silifke Stadı yenileniyor

Silifke Stadı yenileniyor

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Silifke ilçesinde Şehir Stadı'nda tamir-tadilat ve yenileme çalışmaları sürüyor.
Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte Şehir Stadı'nda ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe tarafından karşılanan Kaymakam Nazlı ve Belediye Başkanvekili Altunok, stad içerisinde yapımı süren idari bina, stada giriş-çıkışların elektronik ortamda sağlanması ve stad içerisine yapılacak tenis kortu ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra kapalı spor salonuna geçen Kaymakam Nazlı ve Başkanvekili Altunok burada da yapımına başlanan yüzme havuzu ile ilgili çalışmaları inceledi.
İlçe belediyesi olarak spora ve sporcuya her fırsatta destek verdiklerini belirten Başkanvekili Altunok, "Şehir stadında yapılan yenilikler ve değişimler spor camiamıza ve ilçe halkımıza olumlu katkılar sağlayacaktır. Şehir stadı içine yapılacak olan tenis kortu ve kapalı spor salonu yanına yapılacak olan yüzme havuzu çalışmalarına biz de destek sağlıyoruz. Yeni hizmete sunulacak olan bu tesislerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR
Kaymakam Nazlı, Mevcut şehir stadyumunda bulunan idari binanın yeniden tamir tadilat ve onarımının devam ettiğini ifade ederek, "Stada giriş-çıkışların kayıt altına alınması ve stadımızın daha güvenli bir hale getirilmesi için giriş-çıkış kapısına elektronik kontrol noktası da oluşturulmuştur. Yüzme havuzu yapılması planlanan ve çalışmalarına başlanan kapalı spor salonu yanındaki tenis kortumuzu da mevcut şehir stadımızın içerisine almayı planlıyoruz. Şu anda hem tenis kortumuz hem de kapalı spor salonu yanına yapılacak olan yüzme havuzu projemizle ilgili çalışmalarımız hızla sürmektedir. İlçe halkımıza ve sporseverlere daha güzel, daha kaliteli, daha modern hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Yürütülen çalışmalara Silifke Belediyemizde araç-gereç ve iş makinesi sağlamaktadır. Silifke ve halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Kısa sürede tenis kortumuzu ve yüzme havuzumuzu halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı