Merkez Silifke ve Gülnar’da bağlantı yollarında onarım

Silifke ve Gülnar’da bağlantı yollarında onarım

Paylaş
Silifke ve Gülnar’da bağlantı yollarında onarım

Silifke ve Gülnar’da bağlantı yollarında onarım

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz günlerde yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle Silifke ve Gülnar ilçesinde hasar gören, yol ve menfezleri onardı.
Yağıştan zarar gören yerlerle ilgili çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) koordinasyonunda gerçekleştirildi. Aşırı yağışlar sebebiyle Silifke İlçesi’ne bağlı Işıklı, Akdere ve Yeşilovacık Mahallelerinin bağlantı yolunda kuru dere yataklarında oluşan taşkınların zarar verdiği yolda greyder, kepçe ve kamyonlarla çamur, moloz ve bozulmalara müdahale eden ekipler, MESKİ’den temin ettiği büzleri yerleştirerek su giderlerini onardı. Ekipler, 3 mahallenin vatandaşlarının ulaşım güzergâhında bulunan alanlara kısa sürede müdahale ederek oluşabilecek mağduriyetin önüne geçti.
Ayrıca, Silifke’nin Karahacılı Mahallesi’nde yağıştan zarar gören menfezler yenilenerek, mahalleye geçiş sağlandı. Ayrıca, Gülnar’ın Çavuşlar Mahallesi’nde de son yağmurlardan zarar gören yol menfez geçişleri onarıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı