Mut Silifke'de minikler tiyatro ile buluştu

Silifke'de minikler tiyatro ile buluştu

Paylaş
Silifke'de minikler tiyatro ile buluştu

Silifke'de minikler tiyatro ile buluştu

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde belediyenin organizasyonu ile 'Şirin Baba ve İki İnatçı Kraliçe' adlı çocuk oyununu minik tiyatroseverlerle buluşturuldu.
Oyun, Silifke Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Minik tiyatroseverleri misafir eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, çocuklarla görüşüp sohbet ederek, çeşitli hediyelerde verdi.
Silifke Concordia Kültür, Sanat ve Çocuk Tiyatroları işbirliği ile minikleri için sahnelenen 'Şirin Baba ve İki İnatçı Kraliçe' oyunu öncesi konuşan Belediye Başkanı Altunok, "Çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla onlara özel ekinlikler düzenliyoruz. Miniklere tiyatro sevgisini aşılamak için bugün burada “Şirin Baba ve İki İnatçı Kraliçeö adlı çocuk oyununu minik izleyicilerimizle ücretsiz olarak buluşturduk. Belediye olarak destek verdiğimiz bu kültürel faaliyette yaklaşık 1500 öğrencimizi sanatla tanıştıracağız. Bu konuda üzerimize düşen her türlü desteği sağlamaya hazırız" dedi.
Silifke Concordia Kültür, Sanat ve Çocuk Tiyatroları Organizatörleri Mürsel Tekin ve Derviş Korkut’ta konuşmalarında, kültür, sanat ve sosyal projelere sağladığı destekler için Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettik.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı