Gündem Silopi'de yaralanan çocuk öldü

Silopi'de yaralanan çocuk öldü

Paylaş
Silopi'de yaralanan çocuk öldü

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 24 Temmuz'da yapılan yasadışı gösteride başına isabet eden gaz bombasının boş fişeğiyle yaralandığı ileri sürülen 13 yaşındaki Doğan Teyboğa tedavi gördüğü Diyarbakır'da yaşamını yitirdi.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Teyboğa’nın başına aldığı bir sert cisimle yaralandığını ve daha sonra yaşamını yitirdiğini belirterek, olay ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Silopi ilçesi Cudi mahallesinde 24 Temmuz’da akşam saatlerinde yapılan ve polisin müdahale ettiği yasadışı gösteri sırasında, iddiaya göre başına isabet eden gaz bombası fişeğiyle ağır yaralanan ve ilk tedavisinden sonra Diyarbakır Devlet Hastanesine sevk edilen Doğan Teyboğa, hastanede bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Teyboğa’ nın cenazesi bugün yakınları tarafından Silopi’ de toprağa verilecek.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, yasadışı gösteride ağır yaralanan Doğan Teyboğa’nın polisler tarafından Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldığını ve bu arada yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’a sevk edildiğini söyledi. Teyboğa’nın hastanede yapılan incelemede başına sert bir cisim geldiği ve daha sonra yaşamını yitirdiğini söyleyen Kaymakam Yıldız, olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Halil COŞKUN/ SİLOPİ,(Şırnak), (DHA)