Spor Simao Sabrosa'dan Beşiktaş - Monaco maçı yorumu

Simao Sabrosa'dan Beşiktaş - Monaco maçı yorumu

Paylaş
Simao Sabrosa'dan Beşiktaş - Monaco maçı yorumu

Beşiktaş'ta daha önce 1.5 yıl forma giyen Portekizli oyuncu Simao Sabrosa, Goal Fransa'ya Beşiktaş - Monaco maçı hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Simao Barbosa, Monaco'yla oynanacak maç öncesi Fransız medyasına Siyah-Beyazlı takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"TARAFTARIN TUTKUSU..."

Goal Fransa'ya konuşan Portekizli oyuncunun sözleri, "Simao Monaco'yu İstanbul'da neyin beklediğini anlattı" denilerek paylaşıldı. Simao ise şunları söyledi: "Çok zor bir maç olacak. Beşiktaş taraftarının tutkusu rakip için maçı çok zorlaştırır. Ayrıca kolay bir takım da değil. Quaresma, Talisca, Adriano, Negredo gibi iyi oyunculara sahipler. Türk oyuncuları da çok iyi. Sırtlarını taraftarlarına dayayıp, son topa kadar savaşacaklardır. Harika bir maç olacak gibi duruyor."

"MONACO KAZANMAK ZORUNDA"


Portekizli oyuncu Monaco'yu da şu sözlerle değerlendirdi: "Monaco zor bir zamandan geçiyor. İyi oyunculara sahipler, ama aynı zamanda önemli oyuncularını da kaybettiler. Şu an için bir geçiş dönemindeler. Bu maçı ise mutlaka kazanmak zorundular."

Haberin Devamı