Spor Şımarık çocuk Balotelli

Şımarık çocuk Balotelli

Paylaş
Şımarık çocuk Balotelli

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin LA Galaxy ile yaptığı hazırlık maçında Balotelli'nin kaçırdığı gol menajer Roberto Mancini'yi kızdırdı

Amerika’da sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Manchester City’nin LA Galaxy ile yaptığı dostluk maçına 20 yaşındaki İtalyan golcü Mario Balotelli damgasını vurdu.

Balotelli, kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda birden sırtını kaleye dönerek topukla gol atmak isteyince menajer Mancini tarafından oyundan alındı.

"CİDDİ OLMAZSANIZ YANIMDA OTURURSUNUZ"

Manchester City’nin penaltı atışları sonucunda 7-6 kazandığı karşılaşmanın ardından açıklama yapan Mancini, "Umarım bu ona ders olmuştur. Futbolda her zaman profesyonel ve ciddi olmalısınız. Ciddi olursanız 90 dakika oynarsınız, olmazsanız yedek kulübesinde benimle birlikte oturursunuz" diye konuştu.

Balotelli’nin genç bir futbolcu olduğunu ve kendisine yardım etmek istediğini belirten Mancini, 30 dakika oyunda kalmasının yeterli bir ceza olduğunu ve farklı bir ceza düşünmediğini sözlerine ekledi.

Geçen sezon başında Inter’den Manchester City’ye 24 milyon sterline transfer olan Balotelli, sakatlık ve cezalar nedeniyle 28 maçta oynadı. 10 gol atan İtalyan futbolcu, 11 sarı, 2 kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı