Spor Şimdi sıra Gökhan ve Sercan'da

Şimdi sıra Gökhan ve Sercan'da

Paylaş
Şimdi sıra Gökhan ve Sercan'da

Transferdeki suskunluğunu bozan Galatasaray, Sercan Sararer ve Gökhan Töre için Ümit Davala vasıtasıyla temaslara yeniden başladı

Transferde uzun süren sessizliği Hamit Altıntop’u Fenerbahçe’nin elinden kaparak bozan Galatasaray, sıradaki bombalar için kolları sıvadı.

Hedefteki isimler, ezeli rakibin çok istediği Sercan Sararer ve Fatih Terim’in prensi Gökhan Töre. Abdurrahim Albayrak, Almanya’da Hamit Altıntop için görüşme yaparken, kendisiyle birlikte Münih’e giden Ümit Davala da iki gurbetçi için temas kurdu.

Daha önce Fürth’te kalacağını açıklayan Sercan’ı, “Hamit transferi de büyük ölçüde bitti. Önümüzdeki sezon Avrupa’da ses getirecek bir takım kuruyoruz. Fatih hoca senin de bu takımın parçası olmanı çok istiyor” sözleriyle büyük ölçüde ikna eden Davala, Fürth’e de teklif sundu.

HAMBURG'DAN İNDİRİM BEKLENİYOR

Gökhan Töre konusunda ise tek sıkıntı yüksek bonservis bedeli. Hamburg, bu oyuncuyu satması halinde bonservis bedelinin önemli bir bölümünü eski kulübü Chelsea’ye verecek.

Bu nedenle kapıyı 8 milyon Euro’dan açıyorlar. Bu oyuncu için daha önce 4 milyon Euro öneren sarı-kırmızılılar, 5 milyon Euro’ya işi bitirmek istiyor.

Haberin Devamı