Magazin Simge'nin yeni albümü, bugün itibariyle Spotify'da müzikseverlerle buluştu

Simge'nin yeni albümü, bugün itibariyle Spotify'da müzikseverlerle buluştu

Paylaş
Simge'nin yeni albümü, bugün itibariyle Spotify'da müzikseverlerle buluştu

Simge Sağın’ın yeni albümü “Ben Bazen” bugün itibariyle Spotify’da müzikseverlerle buluştu. Bu güzel haberle birlikte Simge’nin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor; sanatçının takipçileri yeni albüm duyurusunu İstanbul’un her yerinde görebilecek

Spotify, dünyanın pek çok yerinde sanatçılarla yürüttüğü pazarlama çalışmalarının bir parçası olarak başlattığı kampanyayı Türkiye’de ilk kez Simge’nin yeni albümü ile hayata geçiriyor. Kampanya ile birlikte Simge’nin albümü, belli başlı semtlerde bulunan ana ekranlar ve önde gelen alışveriş merkezlerindeki LED ekranlar başta olmak üzere İstanbul’un pek çok yerinde sanatçının hayranlarının karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Simge ayrıca, 1 hafta boyunca Spotify’ın Turkce Pop çalma listesinin kapağında da yer alacak. Simge’nin yeni albümü “Ben Bazen”, sanatçının bugüne kadar büyük başarı yakalayan birkaç single ve mini albümünün ardından müzikseverlerle buluşuyor. Üzülmedin mi?, Yankı, Miş Miş adlı şarkıları ile Spotify’da 20 milyondan fazla dinlenen Simge’nin Spotify üzerindeki aylık dinlenme sayısı 350,000’in üzerinde.