Spor Simpson 3 yıl daha Manisaspor'da

Simpson 3 yıl daha Manisaspor'da

Paylaş
Simpson 3 yıl daha Manisaspor'da

Manisaspor'a geçen yıl transfer olan Kanadalı Joshua Simpson, siyah beyazlı kulüple sezon sonunda bitecek sözleşmesini üç yıl daha uzattı

Yöneticilerle daha önce el sıkışan Simpson, Manisaspor Store’da düzenlenen törende imza atarken, "Manisaspor’u ve Manisa’yı çok seviyorum. Ailem de burada.

Manisa, İzmir’e yakın bir kent olduğu için hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Hepimiz çok memnunuz. Üç yıl daha siyah beyazlı formayı giyeceğim için çok mutluyum" dedi.

Özellikle bu sezon sergilediği performansla taraftarların gönlüne de taht kuran Kanadalı oyuncu, Manisa’da bu yıl 10 gol kaydetti. "Manisaspor’un Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu" unvanını eline geçiren Simpson, teknik direktör Hikmet Karaman’ın da gözdesi.

Genel Menajer Öner Karalar’la birlikte imza törenine katılan Başkan Kenan Yaralı, Simpson’dan çok memnun olduklarını söylerken, hiçbir oyuncunun önünü kapatmadıklarını da dile getirdi.

Yaralı, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda herkes başka kulüplere gidebilir" dedi. Manisaspor Store’da bisiklete binerek poz veren Başkan Yaralı, "Yolculuk nereye?" diye soranlara, "Avrupa Ligi’ne" diye yanıt verdi.

M.Hakkı ÖZABAYIR/DHA

Haberin Devamı