e-spor Sina Afra: 'Espor gençlerin ve aynı zamanda geleceğin sporu'
Paylaş
Sina Afra: 'Espor gençlerin ve aynı zamanda geleceğin sporu'

Dünyada artık temelleri sağlamlaşmış olan Espor, Türkiye'de de hızla yükselmeye devam ediyor. 1907 Fenerbahçe Derneği, InGame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı bir oyun olan Zula ile iş birliğine imza attı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra, "Espor gençlerin ve aynı zamanda geleceğin sporu" dedi.

Espor alanında uzun yıllardır çalışmalar yapan ve önemli başarılar elde eden 1907 Fenerbahçe Derneği, tamamen Türk yapımı olan oyun Zula ile Espor alanında bir iş birliğine imza attı. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda gerçekleşen imza törenine 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra ile InGame Group Kurucu Ortaklarından Genco Alp'in yanı sıra Fenerbahçe Zula Espor takımından oyuncular katıldı.

Haberin Devamı

"GENÇLERE DOKUNMANIN BİR YOLU DA ESPOR'DU"

Video gösterimi ile başlayan basın toplantısında konuşmaların ardından imza töreni gerçekleşti. DHA'ya konuşan 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Afra, "Türkiye'deki 3 büyük kulüp içerisinde, Beşiktaş bu adımları daha önce atmıştı. Ama biz uygulamaya çok önem verdik. Karar verdikten sonra bir yol haritası çizdik. Önümüzdeki 10-15 sene sarı lacivertli renklere aşık olacak gençler için neler yapabiliriz diye düşündük. Onlara dokunmanın bir yolu da Espor'du. Ve bizim gittiğimiz yolda amacımız, tüm profesyonel rekabet ve müsabaka olan dünyadaki tüm oyunlarda te

FENERBAHÇE'YE ÖZEL OYUN İÇİ ÖZELLEŞTİRMELER SATIŞA SUNULACAK

İş birliği kapsamında 1907 Fenerbahçe Espor takımı, Zula'nın düzenlediği, Türkiye'nin en iyi Zula takımlarının yer aldığı Zula Süper Lig'inde yarışacak. Dünya genelinde 100'den fazla ülkede 11 dilde, 16 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan ve tamamen Türk yapımı olan Zula'nın marketinde, 1907 Fenerbahçe Espor takımına özel yapılmış oyun içi özelleştirmeler satışa sunularak, satılan ürünlerle gelir paylaşımı yapılacak.

Haberin Devamı