Spor Sinan Bolat'ın transferi bitiyor

Sinan Bolat'ın transferi bitiyor

Paylaş
Sinan Bolat'ın transferi bitiyor

Beşiktaş, Standard Liege'in içinde bulunduğu kaostan yararlanarak kaleci Sinan Bolat'ın işini bitirmeye hazırlanıyor

Belçika futbolunun efsane takımlarından Standard Liege zor günler yaşıyor. Yönetimsiz ve antrenörsüz kalan Standard Liege kulübü, resmen satılığa çıktı.

Taraftarlar kulübün kapısına kilit vurulmaması için hisselerini borsada toplamaya başlarken, geçen hafta yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk alım yaptı.

Bu arada Liege Belediye BaşkanıDemyer ve bölgesel Walonya yönetiminin de hisse almaya hazır olduğu ifade edildi.

BEŞİKTAŞ ACELE ETMİYOR

Siyah-beyazlı yönetim de daha önce resmen talip oldukları tecrübeli kaleci Sinan Bolat için 5 milyon Euro isteyen ve indirim yapmaya yanaşmayan Belçika ekibinin son durumunu gözlem altına aldı.

Beşiktaş'ın, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Sinan'ın işini bitirememesinin ardındaki gerçeğin; kulübün yaşadığı maddi sorunlar olduğu ifade edildi.

ARADAKİ FARK 3 MİLYON EURO

Siyah-beyazlıların, Sinan için muhatap bulması durumunda genç kaleciyi transfer edecekleri bildirildi. Beşiktaşlı yöneticilerin bu konuda kesinlikle ısrarcı olmayacakları ve "Bizim acelemiz yok, bekleriz" kararı aldıkları öğrenildi.

Beşiktaş'ın talip olduğu Sinan Bolat için siyah-beyazlılar 2 milyon Euro önerirken, Belçika temsilcisi Standard Liege ise 5 milyon Euro'da ısrar ediyor. Kartal, transferi beklemeye aldı.

Haberin Devamı