Siyaset Sinan Oğan: Bıçaklı saldırı düzenlendi
Paylaş
Sinan Oğan: Bıçaklı saldırı düzenlendi

MHP'den dün ihraç edilen Sinan Oğan, aracının tekerlerine bıçaklı saldırı düzenlendiğini kaydetti

Geçtiğimiz hafta bir üniversitede konuşurken 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganı atan bir genç, Oğan'ın konuşma yaptığı kürsüyü devirmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli bu durumla ilgili 'Ülkücü başladığı işi yarım bırakmaz' demişti.

SİNAN OĞAN: ARACIMIN TEKERLEKLERİ BIÇAKLANDI


Sinan Oğan, bugün Twitter adresinden yaptığı açıklamada aracının tekerlerinin bıçaklandığını kaydetti.

Sinan Oğan "Dün gece aracımızın tekerlerine bıçaklı saldırı düzenlendi..." ifadelerini kullandı.




"HÜKÜMETİN SESSİZLİĞİ DURUMU DAHA TEHLİKELİ HALE GETİRİYOR"


Sinan Oğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef hükümetin bu sessizliği durumu daha tehlikeli hale getiriyor. Herkesin bir sabrı var. Bir grup bana geldi ve yemin ettik dediler. Size ne yapılsa aynısını Genel Başkan Yardımcısının çocuklarına yapacağız dedi. Elbette hayır dedik, kesinlikle buna müsade etmeyiz dedik ama insanlarda da o kadar kin birikimi oluyor ki, Allah korusun! Şikayette bulunduk, konu savcılıkta. Varsa bir bit yeniği çözsünler, deşifre etsinler. Yazıktır ülkücüleri birbirine düşürmeyin. 17 Nisan sabahı yine yüzyüze bakacağız. Barzani'yi size tercih ettiklerinde yine beraber mücadele... Biz de kesinlikle kınadık müsade etmeyiz dedik. Ama bu ortam karanlık odaklara davetiye çıkarar. Biz demokratik hakkımızı kullanmak ve HAYIR'ı gerekçeleri ile anlatmak istiyoruz. Bize bulaşmasınlar yeter." ifadelerini kullandı.



ÜMİT ÖZDAĞ VE YUSUF HALAÇOĞLU'NA DA SALDIRI DÜZENLENDİ


Dün alınan kararla partiden ihraç edilen diğer isimler Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu'nun düzenlediği toplantılara da 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganı atarak saldırı düzenlenmişti.

Haberin Devamı