Gündem Sınav yerleri ne zaman belli olacak? AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

Sınav yerleri ne zaman belli olacak? AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

Paylaş
Sınav yerleri ne zaman belli olacak? AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

AÖF sınav süreci başlıyor. İlk sınav 24-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Şimdi yüz binler Anadolu Üniversitesi'nin sınav giriş belgelerini açıklamasını bekliyor. Peki, AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanır?

2018 - 2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk AÖF sınavı 24-25 Kasım Tarihleri arasında gerçekleşecek. SInava sayılı günler kala her zaman olduğu gibi sınav giriş belgeleri gündem olmuş durumda... Yüz binler AÖF sınav giriş yerlerinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyorlar. İşte detaylar...

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav giriş belgeleri hakkında Anadolu Üniversitesi'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sınav giriş yerleri genellikle sınava 10 ila 7 gün kala adayların erişimine açılıyor. AÖF sınav giriş belgesi açıklanır açıklanamaz aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERİ UNUTMAYIN

Açıköğretim Fakültesi, sınava katılım sağlayacak olan öğrenciler için önemli bir uyarıda bulundu. Sınav günü bir problem yaşanmaması amacıyla gerekli belgelerin yanlarında bulunmasını talep eden AÖF, konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte, açıklamada yer alan belgelerin listesi;

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi; fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Haberin Devamı

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.