Magazin Sinem Kobal'ın yüzünden düşen bin parça!

Sinem Kobal'ın yüzünden düşen bin parça!

Paylaş
Sinem Kobal'ın yüzünden düşen bin parça!

İki yıl önce Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda'da nikah masasına oturan ancak o tarihten bu yana kariyerinde ciddi düşüş yaşayan oyuncu Sinem Kobal'ın yüzünden düşen bin parça.

Evlendikten sonra magazin basınıyla adeta arasına duvar örüp ağzına kilit vuran Sinem Kobal, önceki gün Etiler'deki bir selülit ve cilt bakım merkezindeydi.

Yaz için şimdiden kolları sıvayıp erkenden hazırlıklara başlayan Sinem Kobal, yaptırdığı bakım sonrası objektiflere yansıdı.

KARİYER SORUSU KEYFİNİ KAÇIRDI

Her zaman olduğu gibi yine ağzını bıçak açmayan Sinem Kobal, "kariyeri düşüşte olduğu için oyunculuğu bırakıp moda işine gireceği" iddialarını duymazdan geldi.

Basın mensuplarının soruları üzerine keyfi kaçan Sinem Kobal, ardından cipine binerek gözden kayboldu. (Milliyet)



ROMANTİK KOMEDİ 3 FİLMİNİN KADROSUNDAN ÇIKARTILDI

Sinem Kobal, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016'da nikah masasına oturduktan sonra istediği ücreti yükseltince işleri bıçak gibi kesilmişti.

Kendisine gelen reklam ve sinema filmi tekliflerindeki azalmaya rağmen talep ettiği ücreti düşürmeyen oyuncu, kaş yapayım derken göz çıkardı.

Geçen aylarda ilk iki filmde olduğu gibi 'Romantik Komedi 3'ün kadrosunda da yer alacağını duyuran Sinem Kobal, talep ettiği astronomik ücrette ısrar edince olanlar oldu. Takvim'in haberine göre, yapım şirketinden 1 milyon lira talep ettiği öğrenilen 30 yaşındaki oyuncunun son yapılan değişiklikle kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

Haberin Devamı