Magazin Sinem Kobal'a bir darbe de en yakın arkadaşından!

Sinem Kobal'a bir darbe de en yakın arkadaşından!

Paylaş
Sinem Kobal'a bir darbe de en yakın arkadaşından!

En son kendisinden 4 yaş küçük Muratcan Akdoğan'la flört ettiği haberi çıkması üzerine zor günler geçiren Sinem Kobal bir darbe de en yakın arkadaşından aldı

Atletico Madrid'in başarılı oyuncusu Arda Turan ile güzel oyuncu Sinem Kobal evlilik hazırlıkları yaptıkları bir dönemde sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

Sinem Kobal’ın hayatı Arda Turan’dan sonra tam bir keşmekeşe döndü.

En son kendisinden 4 yaş küçük Muratcan Akdoğan’la flört ettiği haberi çıkması üzerine zor günler geçiren Sinem Kobal bir darbe de en yakın arkadaşından aldı!

'BİR DAHA SİNEM'LE KONUŞMAM SÖZ KONUSU DEĞİL'

(Haberin devamı için 2. sayfaya geçiniz.)



Sinem Kobal’ın en yakın arkadaşı Cansın Akdoğan Hacısoylu, kardeşi Murat Akdoğan’la Sinem’in mesajlaştığını öğrenince çılgına döndü. Cansın Akdoğan Hacısoylu, Instagram'daki Sinem Kobal’la bütün fotoğraflarını çıkardı. Yakın arkadaşlarına “Bir daha Sinem’le konuşmam söz konusu değil” dedi.

Bu arada Kanaltürk’ teki 2. Sayfa programının canlı yayınına telefonla katılan Sinem Kobal, Murat Can Akdoğan ile hakkında çıkan aşk iddiaları hakkında konuştu.

Programa Paris'ten telefonla bağlanan Kobal, çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayarak özel hayatıyla daha fazla detay vermekten kaçındı.

2

Haberin Devamı