Siyaset Sınır kapısında CHP'li Milletvekili ile gümrük memuru tartıştı
Paylaş
Sınır kapısında CHP'li Milletvekili ile gümrük memuru tartıştı

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Suriye'de rehin alınıp serbest bırakıldığı iddia edilen Türk şoför Ahmet Yılmaz'ı karşılamak için gittiği Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda kendisine kapı açmayan görevlilerle tartıştı


Suriye’deki muhalifler tarafından rehin tutulduğu ortaya çıkan Ahmet Yılmaz’ın serbest bırakıldığı açıklandı. Bu gelişme üzerine Cilvegözü Sınır Kapısı’na giden CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Gümrük Muhafaza memurlarının bulunduğu bölüme geçerek Türk şoförü karşılamak istedi. Ancak gümrük muhafaza memuru otomatik kapıyı açmayarak Akgöl ve beraberindekileri içeri almadı. Bunun üzerine tartışma çıktı. Akgöl, kapıyı açmayan memura, "Sen kimsin sen ne diyorsun. Ben milletin vekiliyim. Sen kapıyı açacaksın. Ben diğer tarafa geçeceğim. Burada bekleyeceğim aç kapıyı. Karşında kimin olduğunu bil" diye çıkıştı.
Araya giren görevlilerin müdahalesiyle tartışma sakinleştirildi. Kapı açılırken, milletvekili Akgöl, serbest bırakıldığı iddia edilen şoför Ahmet Yılmaz’ı karşılamak için Gümrük Muhafaza memurlarının bulunduğu bölüme geçti. İsmi açıklanmayan memur da bölgeden uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı

Murat KİBRİTOĞLU- Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), (DHA)