Gündem Şırnak Üniversitesi 8 öğretim üyesi alacak. İşte detaylar…

Şırnak Üniversitesi 8 öğretim üyesi alacak. İşte detaylar…

Paylaş
Şırnak Üniversitesi 8 öğretim üyesi alacak. İşte detaylar…

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alımı ilanı yayımlandı. Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Silopi Meslek Yüksek Okulu ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne 1 Profesör, 7 Doktor öğretim üyesi alınacak. İşte Başvuru şartları…

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü, Sağlık Yönetimi, İktisat, İnşaat Mühendisliği, Bitki Koruma, Dış Ticaret ve Müzik bölümlerinde 8 öğretim üyesi alımı yapacak. İşte ilanın detayları…

Haberin Devamı

Şırnak Üniversitesi birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayınladığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Son başvuru 4 Nisan. Başvurular ilgili birimlere şahsen veya posta yolu ile yapılabilecek. Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi ve İktisat, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma, Silopi Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümlerine alım yapılacak.

Haberin Devamı