Yaşam Şırnaklı modacı Numan Ataker Trump'ın kızını giydiriyor

Şırnaklı modacı Numan Ataker Trump'ın kızını giydiriyor

Paylaş
Şırnaklı modacı Numan Ataker Trump'ın kızını giydiriyor

Asuri olan ve kendini 'terzi' olarak niteleyen Şırnaklı Numan Ataker çocukluğundan beridir modayla iç içe ve dünyaca ünlü isimler için özel kıyafetler dikiyor. Bu kişilerden biri de şarkıcı olarak da ün yapmış Amerika'nın yeni başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump

K24 TV’de yer alan habere göre; İstanbul’daki atölyesinde birbirinden özel kıyafetler diken ünlü Şırnaklı modacı Numan Ataker, bu kıyafetlerini dünyanın çeşitli ülkelerindeki defilelerde de sergiliyor.

NEW YORK'TA AYAKTA ALKIŞLANDI

Türkiye’de yarattığı ’John Paul Ataker’ markası ile son olarak 15 Şubat’ta New York Moda Haftası’na katılan Numan Ataker, tasarladığı Ezidi kadın kıyafetleri ile ayakta alkışlanmıştı.

York’taki defilesiyle ilgili Kürt televizyonuna konuşan modacı Numan Ataker, şöyle dedi:

MANKENLERİN YÜZLERİNE EZİDİ DÖVMELERİ


Türk modacı Numan Ataker ayakta alkışlandı


"Ortadoğu’da Ezidi nüfusu ve kültürü ciddi bir soykırımla karşı karşıya ve giderek azalmakta. Bu kültürün unutulmaması adına bu defile aracılığıyla küçük bir katkı sunmak istedik. Yaklaşık 6 ay boyunca bu defile üzerinde çalıştık. İşin doğrusu başlarda Ezidi kültürü konusunda çok fazla bilgimiz yoktu. Sonrasında topladığımız bilgiler ve örnekler ışığında Ezidi kültürüne ait bazı motif ve sembolleri kıyafetlere uyarladık. Mankenler üzerinde kullandığımız önemli sembollerden bazıları da Ezıdi kadınların yüzlerine yaptıkları dövmelerdi. Sanırım ekonomik nedenlerden de dolayı gündelik hayatlarında gösterişten uzak, sade kıyafetler kullanıyorlar bu yüzden işin doğrusu kıyafetleri tasarlama aşamasında bazı güçlüklerle de karşılaştık."

TRUMP'IN ESKİ EŞİ DE DEFİLEYİ İZLEDİ

Şırnaklı modacı Numan Atakerin York’taki defilesini izleyenlerin arasında ABD Başkanı Donald Trump’ın eski eşi Marla Maples ve dünya kainat güzeli Amerikalı Olivia Culpo da yer alırken, modacı defilede ayakta almışlanmıştı.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİ GİYDİRDİ



John Paul Ataker markasını giyen ünlüler arasında, Kelly Osborne, Tamar Braxton, Kamie Crawford, Molly Bernard, Kristen Teakman, Trey Songz, Taylor Dye, Zulay, Henao, Ahlee Keating, Danielle Moinet, Symon, Madison Marlow, Bonang Matheba, Marla Maples, Tiffany Trump ve Madeline Stuart gibi isimler bulunuyor.

DHA

Haberin Devamı