Merkez Şırnak'ta anjiyo merkezi yapılıyor

Şırnak'ta anjiyo merkezi yapılıyor

Paylaş
Şırnak'ta anjiyo merkezi yapılıyor

Şırnak'ta anjiyo merkezi yapılıyor

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- ŞIRNAK Devlet Hastanesi bünyesinde açılacak olan anjiyo merkezi ile yoğun bakım inşaatları sürüyor.
Şırnak Devlet Hastanesi'nde açılacak anjiyo merkezi ile 2'nci ve 3'üncü basamak yoğun bakım inşaatları devam ediyor. İl Sağlık müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Yakup Uslu ve Hastane Müdürü Hasan İskenderoğlu ile birlikte devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.
İnceleme sonrasında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyükk, anjiyo merkezinin yapımı 2 ay sonra tamamlanacağını ifade ederek, "Bölgemiz dışarıya çok fazla sevk veren bir bölge. Bu sevklerin büyük bir bölümü de kalp krizi geçiren hastalarımız. Anjiyo merkezimizin açılmasından sonra bu sevklerin önüne geçmeyi planlıyoruz. İl genelinde ayda 60-70 tane il dışına sevk ettiğimiz hastamız var. Biz 2 ay içerisinde bu işi bitirmeyi hedefliyoruz. İşi sonuçlandırdığımızda hem merkezimizde anjiyo işlemleri yapılabilecek, hem de il dışında zorunlu olarak yapılması gereken hastaların anjiyolarını da biz kendi merkezimize taşımız olacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı