Gündem Şırnak'ta polise saldırı: 2 şehit

Şırnak'ta polise saldırı: 2 şehit

Paylaş
Şırnak'ta polise saldırı: 2 şehit

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün gece Polisevi'nde bulunan polis noktasına düzenlenen saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi

Silopi’de Polisevi’nin güvenliğini sağlayan polis noktasına dün saat 22.00 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Teröristlerin açtığı ateşte, kulübede bulunan polis memurları Muharrem Ünlü ile Gökmen Şimşek, ağır yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi’ne götürülülen yaralılardan Muharrem Ünlü, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Durumu ağır olan Gökmen Şimşek ise ameliyat edildi ve ardından helikopterle Diyarbakır Dicle Ünversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Şimşek, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen sabah satlerinde şehit oldu.

15 GÜNLÜK POLİSTİ

Şehit polislerden Gökmen Şimşek’in Silopi’de yeni görevi başladığı ve 15 günlük polis memuru olduğu öğrenildi. Şehit polislerden Gökmen Şimşek’in Edirne, Muharrem Ünlü’nün de Çorum nüfusuna kayıtlı olduğunu ve cenazelerinin toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderileceği öğrenildi.

Halil COŞKUN/DHA