Siyaset Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti
Paylaş
Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık evindeki balkondan atlayarak intihar etti

Sidar Sakık, Ankara'nın Dikmen semtinde babasıyla beraber yaşadığı 4. kattaki evinin balkonundan düşerek öldü. Olayla ilgili gelen ilk bilgilerde, 25 yaşındaki Sidar Sakık’ın silahla vurularak öldürüldüğü bulunuyordu. Daha sonra doktorların ve BDP'li Önder'in açıklamaları olaya açıklık getirdi.

Haberin Devamı

BDP, Muş milletvekilleri Sırrı Sakık’ın oğlu Sidar Sakık’ın "içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirdiğini" bildirdi. Yakınları olayın intihar olduğunu söylerken savcılık ölümü şüpheli bularak soruşturma başlattı.

"OĞLUM YAPMA..."

Sırrı Sakık akşam saatlerinde evinde BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile sohbet ediyordu. Saat 01.30 sıralarında misafiri Önder'i yolcu etti. Bu sırada dışarıda olan oğlu Sidar Sakık eve geldi. Bir süre babasıyla tartışan Sidar, daha sonra içeri girdi. İddiaya göre bir sesin gelmesi üzerine Sırrı Sakık balkona doğru koştu. Oğlunun intihar etmek üzere olduğunu gören Sırrı Sakık, "Oğlum yapma" diyerek Sidar'ı engellemeye çalışsa da başarılı olamadı.

Haberin Devamı

BAŞHEKİM: YÜKSEKTEN DÜŞME SONUCU ÖLÜM

Ankara Özel Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş, gazetecilerin soruları üzerine Sidar Sakık’ın kendilerine getirildiğini, solunum ve kalbin durmuş olduğunun saptandığını, buna karşın tüm iknalarla müdahale edildiğini ancak yaşatılamadığını söyledi. Başhekim Küçükbaş, Sidar Sakık’ın ’yüksekten düşmeye bağlı kafa ve genel vücut travması’ nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

BDP'Lİ ÖNDER: İNTİHAR ETTİ

BDP'li Sırrı Süreyya Önder de Twitter adresinden paylaştığı mesajında Sidar Sakık'ın intihar ettiğini yazdı.

DHA