Türkiye (Son Dakika) Şişli'de binanın çatısı çöktü

Şişli'de binanın çatısı çöktü

Paylaş
Şişli'de binanın çatısı çöktü

İstanbul Şişli'de bugün sabah saatlerinde 5 katlı bir binanın çatısında çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. 3 kişi yaralandı. Çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi.

Şişli Gülbağ Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın çatısında çökme meydana geldi. Moloz parçaları sokağa saçıldı. Sokağa düşen moloz parçalarından 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Gülbağ Mahallesi Karanfil sokak 18 numaradaki 5 katlı apartmanın çatısında çökme meydana geldi. Sat 08.00 sıralarında meydana gelen çökmeyle birlikte 5. kattaki dairede de hasar oluştu. Yapılan açıklamada binanın çatı katının bir yıl önce dubleks daireye çevrildiği belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin çatıdaki çalışmaları sürerken, polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı.

"Yağmur suları etkiledi"

Çatı katında yaşayan bir kişi, "Herkes uyuyordu. Yağmur suları oluğu çok fazla etkilediği için beton koptu. Yaralı yok" dedi.

Bina mühürlendi

Hasar gören araçların kaldırılmasının ardından molozlar temizlendi. Elektriği ve doğalgazı kesilen binada oturanlar tahliye edildi. Belediye ekipleri tedbir amacıyla binayı mühürledi.

Haberin Devamı

DHA