Hayvanlar - Çevre Şişman kedinin zayıflama çabası sosyal medyada viral oldu
Paylaş
Şişman kedinin zayıflama çabası sosyal medyada viral oldu

Cinderblock isimli 11 kiloluk kedi, zayıflama egzersizleri yaparken çekilen videoları sayesinde sosyal medyanın gözdesi oldu. Kendi YouTube kanalı da olan Cinderblock'un zayıflama çabası, izleyenlerin kalplerini ısıtıyor

Posta.com.tr

Haberin Devamı

ABD'deki Northshore Veterinerliği, 11 kiloluk shorthair cinsi kedi Cinderblock'un, zayıflama yolcuğunu tüm insanlarla paylaşıyor.

Northshore'daki veteriner Brita Kiffney, 8 yaşındaki Cinderblock'un önceki sahibinin sağlık sorunlarının olduğunu ve babasının da bunama hastalığına yakalandığını söyleyerek onu barınağa terk etmek istediğini söyledi. Ancak Kiffney'in gönlü buna razı olmadı ve kediyi kendi himayesine aldı.

Brita Kiffney, 'Sahibi bu habere çok sevindi. Cinder'ın sahibi, onu ötenazi ile uyutmak istemiyordu. Kedi, hasta baba tarafından çok fazla beslenmiş ve morbid obez olmuştu.' dedi.

https://www.instagram.com/p/B31yjwBJNt_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Ve böylece Cinderblock'un zayıflama macerası başlamış oldu.

Veterinerdeki çalışanlar ve Brita Kiffney, sığ bir havuzun içindeki yürüme bandında Cinder'a egzersiz yaptırmaya başladı. Hastanenin çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine Cinder, kısa sürede en çok konuşulanlar listesine girdi.

Haberin Devamı

Kiffney, yaptığı açıklamada, 'Cinderblock sayesinde, evcil hayvanlardaki obezite hakkında farkındalık yaratmayı umuyoruz. Özellikle kedilerin yüzde 60'ı obez ve birçok kedi sahibi bunun farkında değil.' dedi.