Spor Sissoko ve Tunay tamam gibi

Sissoko ve Tunay tamam gibi

Paylaş
Sissoko ve Tunay tamam gibi

Trabzonspor, Hannover'de oynayan Mame Briam Diouf'u transfer etmek için görüşmelerini sürdürürken, Mohammed Sissoko ile de transfer görüşmeleri yeniden başladı. Özer'e karşılık Kasımpaşa'ya Volkan Şen takası da öneren yönetim, Stuttgart'ta oynayan Tunay Torun ile de temasa geçti

Trabzonspor, 1461 Trabzon'dan Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan'ı kadrosuna katarak devre arası transferlerine başladı. Bordo mavililer, 3 gün sonra başlayacak Antalya kampına yeni transferleri yetiştirmek için çalışmaları hızlandırdı. Bordo mavililer son olarak Alman 1'inci ligi Bundesliga ekiplerinden Hannover'de forma giyen Senegalli forvet oyuncusu Mame Biram Diouf'u transfer gündemine aldı. Bu sezon Bundesliga'da 12 maçta 5 gol atan oyuncunun, bu lige uyum sağlayamadığı için mutsuz olduğu ve Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Yönetim Diouf'un transfer edilememe olasılığına karşın alternatif bir isimle daha teması sürdürüyor.

SISSOKO İLE GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLADI

Fransa'nın başkenti Paris'te sağlık kontrolünden geçirilen, ardından İstanbul'a gelerek yöneticilerle görüşen Mohammet Sissoko'dan, maddi konularda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle vazgeçilmişti. Ancak futbolcunun menajeri aracılığıyla tekrar haber yolladığı ve maç başı karşılığında Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğunu ilettiği bildirildi.

Sissoko'nun yaşadığı sakatlıklardan dolayı tedirgin olan Trabzonspor yönetimi de, teknik heyetten, 'Katkı sağlar' onayını aldıktan sonra görüşmelere hız verdi. Sissoko'nun görüşmeleri ardından devre arası kampına katılma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ancak bir yabancı forvet alma konusunda ısrarcı olan teknik heyetin, kontenjanın boşaltılması durumunda Sissoko transferine sıcak baktığı ifade edildi.

ÖZER–VOLKAN TAKASI TAMAM


Trabzonspor'un 'yerlinin yerlisi' olarak kadrosuna katmak istediği Trabzon kökenli oyuncu Özer Hurmacı'nın da devre arası kampına katılma ihtimali oldukça yüksek görülüyor. Kasımpaşa kulübüyle ilk etapta futbolcunun bonservisini almak için yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca takas formülü gündeme geldi. Kasımpaşa teknik direktörü Şota'nın hücum hattını güçlendirmek için Volkan Şen'i istemesi üzerine yapılan görüşmelerde Özer, Volkan takasında son aşamaya gelindi. Bu transferin bir iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

TUNAY TORUN İÇİN SÜRPRİZ HAMLE

Bordo mavili takım gurbetçi transferi konusunda da girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor transfer komitesi üyesi bir yöneticinin Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın kadrosunda bulunan 23 yaşındaki hücum oyuncusu Tunay Torun'un babasıyla temasa geçtiği ve transferi bitirme noktasına geldiği öğrenildi. Stuttgart'ta bu sezon beklediği forma şansını bulamadığı için mutsuz olan Tunay'ın, Trabzonspor dışında Süper Lig'den başka takımlarla da temas halinde olduğu ancak bordo mavili kulübün oyuncuyu ikna ettiği kaydedildi.

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)


Haberin Devamı