Ekonomi Sistem 9 Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Harun R. Akol

Sistem 9 Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Harun R. Akol

Paylaş
Sistem 9 Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Harun R. Akol

Sistem 9 Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Harun R. Akol açıklama yaptı

Son yıllarda perakende sektöründe düşen büyüme hızı, artan rekabet ve maliyetler verimliliğin önemini öne çıkarıyor. Tek merkezden yönetilen Dijital Menü Board Sistemleri ile yeni nesil teknolojilerden yararlanan sektör temsilcileri, mağazalarına erişimi kolaylaştırırken, satışlarını ve sektörün büyüme oranını da artırmayı başarıyorlar.

Bazı dönemlerde dalgalanmalar olmakla beraber, istikrarlı büyümesini koruyan sektörün, önümüzdeki yıllarda da büyüyeceğini tahmin ediyoruz. Sektöre damgasını vuracak mega trendler, teknolojinin daha da önem kazanacağına işaret ediyor.

Dolayısıyla perakende sektörüne yönelik sunduğumuz dijital çözümlere ve teknolojiye yatırımın daha da hızlanacağına tanık olacağız. Şirketimizde verimliliği arttırmak adına tüm işlemleri ölçülüp-denetlenebilir hale getirdik. Türkiye’nin 81 iline tek merkezden içerik yönetim hizmeti vermekle beraber, servislerimizi de 7/24 izlenir hale getirdik. Böylece insan kaynağımızı daha verimli kullanıyoruz. Bu durum, bizden hizmet alan şirketleri de gereksiz zaman ve operasyonel maliyetlerden kurtarıyor.


Haberin Devamı