Türkiye (Son Dakika) Sivas'ta alkollü adam oturduğu barakayı yaktı

Sivas'ta alkollü adam oturduğu barakayı yaktı

Paylaş
Sivas'ta alkollü adam oturduğu barakayı yaktı

Sivas'ta  alkollü olduğu görülen 69 yaşındaki Baki Yıltaş kaldığı barakayı yaktı

Kaleardı Mahallesi’nde yalnız yaşayan 69 yaşındaki Baki Yıltaş, benzin dökerek evini ateşe verdi. Bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü.

SON ANDA YANMAKTAN KURTULDU


Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen emekli ve üç çocuk babası Yıltaş, son anda dışarı çıkarak yanmaktan kurtuldu.

Yangında patlayan mutfak tüpünden fırlayan bir parça, evin karşısındaki kız öğrenci yurdunun duvarına isabet etti. Duvarda küçük çaplı delik açıldı.


'ÖLMEK İSTEDİM, BİLEREK YAKTIM'


Kalacak başka yeri olmadığını ve ölmek istediği için evini bilerek yaktığını söyleyen Yıltaş, "Yakayım da öleyim dedim. Bilerek yaktım. Allah'tan başka kimsem yoktur. Kimseden şikayetçi, davacı değilim. Öleyim de kurtulayım diye yaktım. Ateşler bana çok yaklaşınca duramadım, kendimi dışarıya attım. Her şeyim yandı" dedi.



GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Baki Yıltaş itfaiyenin müdahalesinin ardından evinin kullanılamaz hale geldiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Komşuları tarafından teselli edilmeye çalışan Yıltaş daha sonra evinin önündeki caddede yere uzanarak bir süre kalkmak istemedi. Polis ekipleri tarafından yerden kaldırılan Baki Yıltaş ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Haberin Devamı