Spor Sivasspor 3 puan peşinde

Sivasspor 3 puan peşinde

Paylaş
Sivasspor 3 puan peşinde

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetler nedeniyle zor günler geçiren Sivasspor, hafta sonu sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maça odaklandı

Ligde son 3 haftada Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor ile yaptığı 3 maçtan yenik ayrılan ve bu maçlarda kalesinde 7 gol görüp, rakip filelere gol atma başarısı gösteremeyen Sivasspor, hafta sonu iç sahada Gençlerbirliği ile yapacağı maçı dönüm noktası olarak görüyor.

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını, hafta başından itibaren basına ve taraftara kapalı sürdüren Sivasspor, bu zorlu maçı kazanarak ligde düşme potasından uzaklaşmayı ve galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

10. RANDEVU

Gençlerbirliği ile Süper Lig’deki 10. randevusuna çıkacak Sivasspor, bu maçı kazanarak rakibine karşı ligdeki 8. galibiyetine imza atmayı planlıyor.

Geride kalan 9 maçta 7 kez yendiği Başkent ekibine 2 defa mağlup olan Sivasspor, bu sezon ligin ilk yarısında Ankara’da 2-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı da almayı hedefliyor.

Gençlerbirliği ile iç sahada yaptığı son 2 maçtan galip ayrılan Sivasspor, rakibini yine Sivas’tan puansız göndermeyi planlıyor.

Sivasspor, Gençlerbirliği ile Sivas’ta yaptığı 4 maçın 3’ünden galibiyetle, 1’inden beraberlikle ayrılmıştı.

GERİDE KALAN 9 MAÇTA ALINAN SONUÇLAR

Gençlerbirliği-Sivasspor: 0-1
Sivasspor-Gençlerbirliği: 2-1
Sivasspor-Gençlerbirliği: 1-2
Gençlerbirliği-Sivasspor: 0-1
Sivasspor-Gençlerbirliği: 2-0
Gençlerbirliği-Sivasspor: 0-2
Gençlerbirliği-Sivasspor: 1-2
Sivasspor-Gençlerbirliği: 3-2
Gençlerbirliği-Sivasspor: 2-0

2

Haberin Devamı