Spor Sivasspor'u 3 puan hasreti

Sivasspor'u 3 puan hasreti

Paylaş
Sivasspor'u 3 puan hasreti

Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, 6 maçlık galibiyet hasretine Manisa ekibi karşısında son vermek istiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenerek çeyrek finale yükselen ve dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, yarın ligde Manisaspor ile karşılaşacak.

Ligin 34 maçlık periyotunu ilk 8 takım arasında bitirmeyi hedefleyen Sivasspor, kümede kalma mücadelesi veren Manisaspor’a karşı yarın saat 15.30’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda zorlu bir sınav verecek.

Ligde geçen hafta sahasında Orduspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor ile Beşiktaş’a deplasmanda 4-1 mağlup olan Manisaspor arasındaki karşılaşma, hem ligin üst sıraları hem de küme düşme hattı açısından büyük önem taşıyor.

Sivasspor, Ege temsilcisini yenerek hem ilk 8 iddiasını sürdürmeyi hem de ligdeki 6 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Ligde en son 48 gün önce galibiyet elde eden Sivasspor, yarın Manisa’da kazanarak 49 gün sonra ligde taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

KUPADA GÜLDÜ

Kupadaki Galatasaray galibiyetiyle taraftarından alkış alan kırmızı-beyazlı ekip, Manisa’da da taraftarının yüzünü güldürmenin peşinde.

Ligde en son 5 Şubat’taki 25’inci hafta maçında Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda 5-1 mağlup eden Sivasspor, son 6 maçında 3 beraberlik elde ederken, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Haberin Devamı