Spor Sivasspor'un zorlu virajı

Sivasspor'un zorlu virajı

Paylaş
Sivasspor'un zorlu virajı

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken ve ligde 6. sırada yer alan Sivasspor, önümüzdeki 5 haftada ligin ilk 5 sırasındaki takımlarla karşılaşacak

Ligde geçen hafta Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda 5-1 yenerek zirvedeki takımlara bir adım daha yaklaşan Sivasspor’u, önümüzdeki günlerde zorlu bir periyot bekliyor.

Ligde 25. hafta sonunda 41 puanla 6. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, önümüzdeki 5 haftada Beşiktaş, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Trabzonspor ile zorlu maçlar yapacak.

5 haftalık periyotta puan sıralamasında üstünde yer alan takımlarla karşılaşacak olan Yiğidoların bu maçlardan alacağı skorlar, zirve yarışındaki konumunu belirleyecek. Ligin ilk 5 sırasındaki takımlarla üst üste maçlar yapacak olan Sivasspor’un 9 Şubat-11 Mart tarihleri arasındaki bu zorlu periyottaki performansı merak ediliyor.

Zorlu periyot öncesinde lider Galatasaray’ın 13, ikinci Fenerbahçe’nin 10, üçüncü Beşiktaş’ın 4, dördüncü Gençlerbirliği’nin 2 ve beşinci Trabzonspor’un 1 puan gerisinde yer alan Sivasspor, ilk olarak 9 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Sivasspor, Beşiktaş maçının ardından ardından 18 Şubat’ta Fenerbahçe ve 26 Şubat’ta Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin 29. haftasında sahasında Galatasaray’a karşı puan mücadelesi verecek olan Sivasspor, 30. haftada ise deplasmanda Trabzonspor’un konuğu olacak.

Yiğidolar, sezonun ilk yarısında bu 5 maçlık periyotta 5 puan kazanmıştı. Sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 yenip, Gençlerbirliği 1-1 ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 ve Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı