Türkiye (Son Dakika) Sivas'ta garson dehşeti: 2 kişiyi öldürdü

Sivas'ta garson dehşeti: 2 kişiyi öldürdü

Paylaş
Sivas'ta garson dehşeti: 2 kişiyi öldürdü

Sivas’ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste görevli 2 kişi silahla vurularak öldürüldü

İddiaya göre, Gültepe Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi’nin yemekhanesinde çalışan garson A.K. iş arkadaşı aşçı Ö.K. ve fırıncı M.T. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. A.K. bir süre sonra tekrar geldiği yemekhanede yanında getirdiği tüfekle Ö.K. ve M.T’ye ateş etti.

Haberin Devamı

Silah sesini duyan diğer görevliler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başlarından pompalı tüfekle vurulan 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

TARTIŞTIKTAN SONRA EVDEN SİLAH ALIP GELMİŞ

Bir süre önce geçirdiği trafik kazası neticesinde psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen şüpheli A.K.'nın işyerinde yaşadığı tartışmanın ardından evine gittiği ve yanında pompalı tüfekle geri döndüğü öğrenildi. A.K., önce evli ve 2 çocuk sahibi fırıncı Mustafa Tutuş'u başına ateş ederek öldürdü. Ardından, tartışma yaşadığı aşçı Ö.K.'yı elinden yaraladıktan sonra başına ateş ederek öldürdüğü belirlendi.

ÖLDÜRDÜĞÜ AŞÇININ OTOMOBİLİYLE KAÇTI

Şüpheli A.K.'nın olayın ardından öldürdüğü bekar olan arkadaşı Ö.K.'nın otomobilini alarak kaçtığı belirlendi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Olayda ölen iki kişinin cesedi, olay yeri incelemesinin ardından kaldırılacak.