Sivas Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

Paylaş
Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, perakende sebze halinde yenileme çalışması yapılacağını söyledi.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, perakende sebze halini ziyaret ederek esnaflar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bilgin, yakın zamanda çıkılacak olan ihalenin ardından sebze halinin üstünün kapatılacağını ifade ederek; "Üstünü kapatıp, zemin ve içini düzenledikten sonra ikinci bir ihaleye çıkarak etrafının cephe düzenlemesini yapacağız. Uzun vadede inşallah etraftaki kamulaştırabileceğimiz alanları kamulaştırarak halin etrafını genişleteceğiz" dedi.
Her açıdan toplum menfaati ve hemşehri hukukunu gözeten bir anlayışla hizmet edeceklerinin altını çizen Bilgin, "İnsanlarımızın genelinin faydasına olan hususlarda ehliyetten, liyakatten ve adaletten asla taviz vermeyen bir yönetim anlayışı ortaya koyuyoruz. Başarı ve başarısızlık herkese göre değişir ama hiç kimse bize 5 sene sonra adaletsizlik yaptılar demeyecek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından sebze halinde faaliyet gösteren iş yerlerini tek tek ziyaret eden Bilgin, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak sohbet etti.
Bilgin'e; Başkan Yardımcıları Necmettin Yılmaz, Kayhan Işık, Bekir Sıktı Eminoğlu ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı