Sivas Sivas'ta Türkiye Öğretmenler Kupası heyecanı

Sivas'ta Türkiye Öğretmenler Kupası heyecanı

Paylaş
Sivas'ta Türkiye Öğretmenler Kupası heyecanı

Sivas'ta Türkiye Öğretmenler Kupası heyecanı

Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - MİLLİ Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile spor federasyonları iş birliğinde hazırlanan Türkiye Öğretmenler Kupası futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakalarında Sivas elemeleri sona erdi.
Sivas Valisi Salih Ayhan, Kangal Kaymakamı Erinç Demir ve Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunda Bahçeşehir Koleji ve Kangal 75'inci Yıl İlkokulu takımları arasında oynanan futsal final müsabakasını izledi. Bahçeşehir'in galibiyeti ile sona eren müsabakanın ardından tüm branşlar için ödül töreni düzenlendi.
Vali Salih Ayhan, Kangal Kaymakamı Erinç Demir ve Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında dereceye giren takımların oyuncularına madalyalarını takdim etti.
Voleybol kadınlarda il birincisi Yaramış Ortaokulu, voleybol erkeklerde il birincisi Suşehri İmam Hatip Ortaokulu, basketbol erkeklerde il birincisi Behrampaşa Ortaokulu, masa tenisi erkeklerde il birincisi Gazi Anadolu Lisesi, masa tenisi kadınlarda il birincisi Mustafa Kemal Atatürk MTAL oldu. Futsal final müsabakasında ise il birinciliğini Bahçeşehir Koleji elde etti.
Türkiye genelinde düzenlenen il elemesi müsabakalarının ardından 4-12 Kasım'da bölge birinciliği müsabakaları düzenlenecek. Her bölgenin birincisi, Öğretmenler Günü haftasında Ankara'ya giderek şampiyonluk mücadelesi verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı