Sivas Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Paylaş
Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu malzeme ele geçirilirken, 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Sivas Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde bulundurduğu belirlenen Ş.D.'nin ikametinde arama yaptı. Yapılan aramada dört parça halinde, daralı ağırlıkları toplamda 62,65 gram gelen esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Ş.D.'ye uyuşturucu madde temin ettiği veya sattığı değerlendirilen Ö.U.'nin ikametinde yapılan aramada ise, şeffaf poşet içerisinde daralı ağırlığı 64,80 gr gelen bonzai, 856,10 gram hint keneviri tohumu; R.U. isimli şüphelinin üst aramasında ise kağıda sarılı vaziyette 16,10 gram esrar olduğu değerlendirilen maddeler ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak Ş.D. ve R.U. isimli şüpheliler hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak kapsamında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Ö.U. ise Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti suçlamasıyla günü sevk edildiği adliyede tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı