Magazin Siyah Beyaz Aşk 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dün akşam yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Finale Aslı- Ferhat'ın nikah anında yaşananlar damga vurdu. Ferhat'tın elinden kurtulmak isteyen Aslı'nın nikahta ne yanıt vereceğini merak eden izleyiciler şimdi Siyah Beyaz Aşk 3. bölümüne odaklandı. Peki Siyah Beyaz Aşk 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk'ta heyecan doruktaydı.

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktı. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit etti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


İşte dizinin yeni fragmanı...



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Yeter, Gülsüm’ün karnındaki bebek yüzünden onu iyice sıkıştırmaktadır. Gülsüm, bir an önce bu durumdan kurtulmak için Cüneyt’ten bir şeyler yapmasını ister. Cüneyt ise bilgisayarın peşine düşer ancak bir türlü işler istediği gibi gitmez ve üstelik Ferhat’a yalan söylemek zorunda kalır.

Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir? Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?


Siyah Beyaz Aşk’tan ilk kareler!


Birce Akalay'dan örnek hareket

Haberin Devamı