Alışveriş - Moda Siyahın efendisi Hakan Akkaya
Paylaş
Siyahın efendisi Hakan Akkaya

7. İstanbul Fashion Week(IFW) dün yapılan defilelerle sona erdi. Son günün heyecanına biz de tanık olduk ve ünlü modacı Hakan Akkaya'nın defilesini izledik

Posta/Pınar Yıldız

Haberin Devamı

Bir İstanbul Fashion Week daha dün yapılan defilelerle sona erdi. Bu sene defileler ve ilginç tasarımlar kadar podyum kazaları da oldukça çok konuşuldu. Tabi ünlü ziyaretçilerin iddialı kıyafetlerini de unutmamak gerekir.

Ben de dün koşa koşa Tophane’deki defile alanına gittim. Hakan Akkaya’nın antrepo 3 ‘te gerçekleştirdiği defilede podyumu görmek bile kolay değildi. Oldukça kalabalık olan defilenin ünlü konukları da yerlerini almıştı. Ozan Doğulu, Emel Yıldırım Acar, Çağla Şikel ve eşi Emre Altuğ bu isimlerden bazıları. Defileye biraz geç kalan Fatih Ürek’in ise pür dikkat kıyafetleri incelemesi görmeye değerdi. Tabi giydiği kahverengi kovboy çizmeleriyle de en az podyumdakiler kadar şık görünüyordu.

Haberin Devamı

HAKAN AKKAYA'NIN DEFİLESİNDEN FOTOĞRAFLAR...

Hakan Akkaya koleksiyonuna ‘Man In Black’ adını vermiş. Gerçekten adı gibi defilede siyah rüzgârı esti diyebiliriz. Ancak bu başka renkleri kullanmadığı anlamına gelmiyor. Pembe, mavi, turuncu da Akkaya’nın tercih ettiği renkler arasında. Bol, şalvar kesim pantolonlar, dar kesim ceketler ve şortlar senenin erkek modası hakkında hepimize ipuçları verdi.

Defile de en çok alkışı 2011 Best Model of the World ikincisi İbrahim Gayberi aldı. Ünlü model üzerinde mayo, pelerin ve elinde sigarayla podyuma çıktı. Fatih Ürek bile bu kıyafet karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre baka kalan ünlü şarkıcı ardından kahkahayı patlattı.

Hakan Akkaya’nın bir de sürpriz konuğu vardı. Geçen yaz Londra’daki evinde ölü bulunan Amy Winehouse’un son sevgilisi yönetmen Reg Traviss’da defileyi izleyenler arasındaydı. Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen, ‘Amy’yi çok özlüyorum, onu hergün özlüyorum’ dedi. Ayrıca Traviss, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Türk-İngiliz ortak yapımı ‘Reprisal’ (Misilleme) adlı filmin kostümlerini ünlü modacının tasarlayacağını söyledi.

Defile sonrası tebrik ettiğim Hakan Akkaya, koleksiyonunun ismine uygun bir şekilde siyahlar içindeydi. Kendisine 'siyahın efendisi' desek yeridir! Seneye hazırlayacağı koleksiyonun temasını ise şimdiden merak ediyorum.

Haberin Devamı