Siyaset AK Parti'den CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Hiç kimse Cumhurbaşkanımızı tehdit edemez
Paylaş
AK Parti'den CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Hiç kimse Cumhurbaşkanımızı tehdit edemez

Gezi Davası sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle CHP'li Özgür Özel'e sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Hiç kimse Cumhurbaşkanımızı tehdit edemez. Demokratik meşruiyete sahip cumhurbaşkanını tehdit etmek, Türkiye'yi ve milli iradeyi tehdit etmektir. Milli iradeyi tehdit eden Yassıada zihniyeti ebediyen mahkum olmuştur.' dedi.

CHP'li Özgür Özel'in, Gezi Davası sonrası açıklamalarına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Demokratik meşruiyete sahip Cumhurbaşkanını tehdit etmek, Türkiye’yi ve milli iradeyi tehdit etmektir. Milli iradeyi tehdit eden Yassıada zihniyeti ebediyyen mahkum olmuştur." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Buldukları her fırsatta milli iradeyi tehdit edenlerin bu ülkeye ödettiği bedeli düşman yapamazdı. Millet düşmanlığı ve Türkiye düşmanlığı bu Yassıada zihniyetinin alfabesidir. Bu zihniyet, milletin demokrasi kararnamesiyle yürürlükten kaldırılmıştır." dedi.

 "Hiç kimse Cumhurbaşkanımızı tehdit edemez." diyen Çelik, "Demokratik meşruiyete sahip Cumhurbaşkanını tehdit etmek, Türkiye’yi ve milli iradeyi tehdit etmektir. Milli iradeyi tehdit eden Yassıada zihniyeti ebediyyen mahkum olmuştur." ifadelerini kullandı.