Siyaset Aykut Erdoğdu'nun sosyal medyaya düşen ses kaydı gündem oldu
Paylaş
Aykut Erdoğdu'nun sosyal medyaya düşen ses kaydı gündem oldu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı paylaşıldı. Erdoğdu’nun yakın zamanda evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un özel hayatı hakkında kullandığı ifadeler gündem oldu. Ses kaydında ayrıca Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi. Erdoğdu sözlerini devamında ise kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlattı. Erdoğdu, yaptığı açıklamayla şimdiki eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'dan özür diledi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine giren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce ayrıldığı eşi, açtığı Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

"TUBA TORUN İÇİN 5 KEZ KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM"

Bu ses kaydında Erdoğdu’nun yakın zamanda evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un özel hayatı hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayrıca görüşme kaydında Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlattı.

"TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ"

Aykut Erdoğdu, eski eşinin konuşma kaydını yayınlamasından sonra, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…"

Haberin Devamı

TWİTTER HESAPLARI KAPATILDI

Tuba Torun, Aykut Erdoğdu'nun ayrıldığı eşinin paylaşımlarından bir süre sonra, daha önce herkese açık Twitter hesabını, sadece onayladığı takipçilerinin görebileceği "korumalı" statüye aldı.

Aykut Erdoğdu'nun açıklamalarından sonra, Twitter'da "Özge" adıyla açılan konuşma kaydının paylaşıldığı hesap da kapatıldı.