Siyaset Büyükşehir adayının seçim aracına silahlı saldırı
Paylaş
Büyükşehir adayının seçim aracına silahlı saldırı

MHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün seçim aracına silahlı saldırı düzenlendi

Seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde düzenlenen bir ev toplantısına katılan Başkan Hüseyin Sözlü'nün konuşma yaptığı sırada 20 kişilik bir grup olay çıkarmak istedi. Ancak koruma görevlileri tarafından bu grup uzaklaştırıldı. Ancak daha sonra ev toplantısının yapıldığı bölgeden ayrılmak üzere olan ve içersinde 5 görevlinin bulunduğu seçim minibüsüne kimliği belirsiz kişiler, av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda görevliler yara almadan kurtulurken, minibüste hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KINIYORUM


Başkan adayı Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada silahlı saldırıyı kınadı. Sözlü, "Adana'nın her mahallesi, her karışı çalışma alanımız içerisindedir. MHP'nin yerel iktidarında ve kendi Belediye Başkanlığı'nda Adana'da kurtarılmış mahalle ve girilemeyen sokak kalmayacaktır. Adana huzurun ve devletin hakim olduğu, insanların güvenliğinin sağlandığı bir şehir olacaktır" dedi.

DHA

Haberin Devamı