Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş insanı Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı!
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş insanı Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreni sonrası 'Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi bir de aramızda özel bir hukuk da vardı. Hakan sen de hakkını bize helal et' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu...

Haberin Devamı

Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi Hakan kardeşimizle uzun bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşliğimiz hep güçlenerek devam etti. Güçlenerek bugünlere geldik, şimdi de buradan ayrı bir duamız var. Bugüne kadar özellikle bu vakfiyeyle ilgili gayretleriyle Hakan kardeşimiz hep bu sürecin takipçisi oldu.

Erdoğan, iş insanı Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreni sonrası 'Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi bir de aramızda özel bir hukuk da vardı. Hakan sen de hakkını bize helal et' dedi.

"ARAMIZDA ÖZEL BİR HUKUK DA VARDI"

Tabi bir de aramızda özel bir hukuk da vardı. Kurban Bayramları'nda illa bana vekalet vereceksin, ben sizin için de aile içinde kurban keseceğim. 'Hakan ben kestim, kesiyorum' Yok ben de keseceğim. Bu son Kurban Bayramı'nda da yine aynısını yaptı ve son görüşmeyi de öyle gerçekleştirdik.

"HAKAN SEN DE HAKKINI BİZE HELAL ET"

Haberin Devamı

Hakan sen de hakkını bize helal et. Rabbim cennetiyle, cemaliyle bizleri müşerref kılsın. Tabi ki bu cami vakfiyesinde de aynı kararlılıkla inanıyorum ki Hakan kardeşimizin de görevini devam ettiren kardeşlerimiz olacaktır. Tekrar ruhu için El-Fatiha...