Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı! Peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı! Peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, 'Anca beraber, kanca beraber İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından siyasiler geçmiş olsun mesajları yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in mesajını da paylaşarak, 'Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum' dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in de 'geçmiş olsun' mesajına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi yaptıran Erdoğan, testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Haberin Devamı

"HAMDOLSUN HAFİF GEÇİRİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.' dedi.